Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dudağımdaki Uçuktan Penisime Bulaşma Riski Var mı?

Hali hazırda prostatit ve HPV hastasıyım. Buna bağlı stresle dudağımda sıklıkla uçuk çıkıyor. Dün uçukla oynadıktan 10-15 dakika sonra idrarımı yapıp penisi sıvazladım. HPV olduğum için zaten traş olmuyorum. Bu şekilde bir bulaş mümkün mü? 2 gündür anksiyete yaşıyorum.

Ek Bilgiler: Uçuk, herpes simpleks virüsü (HSV) nedeniyle oluşur. Virüs, aktif lezyonlarla doğrudan temas yoluyla bulaşır. Eğer uçuğa dokunduktan sonra elinizi yıkamadan genital bölgeye temas ederseniz, virüsün oraya taşınması mümkündür. Ancak bu kesin bir bulaş anlamına gelmez. Virüsün dış ortamda canlı kalma süresi sınırlıdır. Anksiyete, bağışıklık sistemini baskılayarak uçuk ataklarını tetikleyebilir. HPV ve prostatit gibi durumlar da bağışıklığı etkileyebilir. Kesin bilgi için bir dermatolog veya üroloğa danışmalısınız.

Önemli Uyarı

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

(02-07-2024, Saat: 19:16)YeterArtık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hali hazırda prostatit ve hpv hastasıyım. Bu a bağlı stresle dudağımda sıklıkla uçuk çıkıyor. Dün uçukla oynadıktan 10-15 dk sonra idrarımı yapıp penisi sıvazladım. Hpv olduğum için zaten traş olmuyorum. Bu şekilde bir bulaş mümkün mü?

2 gündür anksiyete yaşıyorum.

Ne kadardır hpv sin bende var

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Asemptomik Dökülme Oranları: Herpes Bulaşma Riskleri ve Alınacak Tedbirler max.903406 4 1,806 08-10-2024, Saat: 04:25
Son Yorum: HopeFul
  Herpes Pozitif Kişiler Kan Verebilir mi? Bulaşma Riski Nedir? asabi35 3 4,161 06-02-2022, Saat: 10:50
Son Yorum: Purplepapaya
  HSV-2 (Genital Herpes) Belirtileri, Bulaşma ve Test Deneyimleri space 11 8,970 15-10-2021, Saat: 18:01
Son Yorum: space
  Genital Herpes: Bulaşma Yolları, Belirtiler ve Hijyen İpuçları jimmmy 16 13,246 20-06-2019, Saat: 22:19
Son Yorum: Ot.
  Herpes Nasıl Bulaşır? Virüsün Bulaşma Yolları ve Korunma jimmmy 0 2,479 12-08-2018, Saat: 12:24
Son Yorum: jimmmy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi