Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corona Aşısı HSV İçin de Aşı Anlamına Gelir mi?

Acaba corona aşısı çıkarsa HSV için de aşı çıkmış olabilir mi?

Ek Bilgiler:

HSV Aşı Çalışmaları

Herpes simpleks virüsü (HSV) için şu anda FDA onaylı bir aşı bulunmamaktadır. Ancak çeşitli aşı adayları klinik denemelerdedir. COVID-19 aşılarının başarısı, mRNA ve viral vektör teknolojilerinin diğer virüslere uygulanmasını hızlandırabilir. HSV aşısı geliştirme çalışmaları, virüsün latent kalma özelliği nedeniyle zorludur. Korona aşısının çıkması, dolaylı olarak HSV aşısı araştırmalarına ivme kazandırabilir, ancak doğrudan aynı aşı değildir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

Geçen gün bir arkadaş aliexpressten bir ilaç getirteceğini yazmıştı ama hangi konu başlığı içindeydi bulamadım. Bulan bir arkadaş o konu başlığından bir yazabilir mi ? Bugün gittiğim doktor sanırım o besin takviyesine önerdi bana. Aynı şeyden mi bahsedilmiş burda ona bakmak istiyorum

(25-01-2021, Saat: 17:13)Nedenben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen gün bir arkadaş aliexpressten bir ilaç getirteceğini yazmıştı ama hangi konu başlığı içindeydi bulamadım. Bulan bir arkadaş o konu başlığından bir yazabilir mi ? Bugün gittiğim doktor sanırım o besin takviyesine önerdi bana. Aynı şeyden mi bahsedilmiş burda ona bakmak istiyorum

Ahcc den mi bahsediyordu acaba ?

Yok hayır değil. Amerikadan bir arkadaş getirteceğim kullanıp sizlere de söyleyeceğim demişti ama bulamadım

Arkadaşlar ilaç novirin. İngilizcesi olan arkadaşlar makaleleri okusun lütfen

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herpes Ataklarına Son: Allokin Alfa İçin Rusya'ya Gidiyorum! kadirm 7 1,970 11-04-2026, Saat: 01:44
Son Yorum: Napalımbudabizimkaderimiz
  Herpes İçin Kalıcı Çözüm: Sağlık Bakanlığı'na Talep Gönder! marulkafa 0 893 30-03-2026, Saat: 01:11
Son Yorum: marulkafa
Lightbulb HSV-2 İçin ABI-5366: Viral Atılımda %94 Azalma Lost4231 65 17,325 25-03-2026, Saat: 20:25
Son Yorum: Lost4231
  HPV Cinsel Yol Dışında Bulaşır mı? Çocuklar İçin Riskler Öğrenmekistiyorum 27 4,375 11-02-2026, Saat: 23:13
Son Yorum: Oldboy00
  HSV-1/2 Ataklarını Durdurmak İçin Etkili Vitamin ve İlaç Rutini cipiaresss 10 2,630 05-02-2026, Saat: 08:55
Son Yorum: Burak06.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi