Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brokoli Kürü ve Bitkisel Kürler Hakkında Deneyimler

Selamlar. Bende 3 yıldır bu hastalığı taşıyorum. Çok atak geçiren biri değilim, hatta 1 yıl 4 ay hiç atak geçirmedim. Benim gibi olan aramızda arkadaşlar var mı merak ediyorum. Aramızda brokoli kürü yahut başka kür deneyen arkadaşlarımız var mı? Deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Sağlıklı günler..

Ek Bilgiler:

Bitkisel Kürler Hakkında Genel Bilgiler

Bitkisel kürler, birçok kişi tarafından tamamlayıcı tedavi olarak kullanılmaktadır. Brokoli kürü, içerdiği sülforafan sayesinde antioksidan özellikler taşır. Ancak her bitkisel kürün etkisi kişiden kişiye değişebilir.

Kronik hastalıklarda bitkisel kür kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Doğal ürünler de yan etkilere neden olabilir.

Atak Geçirmeyen Hastalar

Bazı hastalar uzun süre atak geçirmeyebilir. Bu durum hastalığın hafif seyrettiği anlamına gelebilir. Düzenli takip ve sağlıklı yaşam tarzı önemlidir.

Bu bilgiler kişisel deneyimler olup tıbbi tavsiye niteliği taşımaz, mutlaka hekiminize danışınız.

eurasianjvetsci.org/summary.php3?id=1386

https://eurasianjvetsci.org/summary.php3?id=1386

ben nar kabuğunu denedim 1 sene kadar çıkmadı uyarı çok yemeyle çok etki yapmıyor sadece mideyi bozuyor

(24-01-2023, Saat: 21:41)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eurasianjvetsci.org/summary.php3?id=1386

https://eurasianjvetsci.org/summary.php3?id=1386

ben nar kabuğunu denedim 1 sene kadar çıkmadı uyarı çok yemeyle çok etki yapmıyor sadece mideyi bozuyor

Peki nasıl kullanıyoruz. Suda kaynatıp mi içiyoruz veya nasıl tarifini verirmisiniz.

covid 19 dan sonra nar kabuğu pastilini yaptılar agızda virüsü etkisiz hale getiriyor diye ben kaynatarak denemedim bir parça yiyordum belki kaynatarak yada demleme daha etkilidir fakat şu kesinki benim denememde antiviral etkisi var virüsü öldürmüyor demleme yada kaynatarak bende deneyecegim çünkü öbür türlü direk yemek biraz fazla alınca mideyi bozuyor kaynatarak belki bozmaz

bir arkadaştan sıkı bir eleştiri aldım yorum ve yazdıklarımdan dolayı şimdiye kadar temelsiz yada bilgim dışında bir yorum yazmamaya dikkat ettim bu nar kabuğu olayında kullanan birine dokanır yan etki yapar vs sorumlu degilim küçük bir parça ile denesinler

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Candida diyeti yapan var mı? Deneyimler ve öneriler Sunflower 5 2,703 25-06-2024, Saat: 01:22
Son Yorum: Pançoo
  Saç Kurutma Makinesiyle Bölgeyi Kuru Tutmanın Faydaları ponçik 0 1,164 06-05-2024, Saat: 20:33
Son Yorum: ponçik
Lightbulb Hacamat ve Sülük ile Herpes Tedavisi: Deneyimler ve Tartışmalar avbey02 9 4,886 22-02-2023, Saat: 06:08
Son Yorum: avbey02

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi