HT Forum

Tam Versiyon: HSV2 Tedavisinde Valtrex ve Hastalık İlerlemesini Önleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hsv2 için valtrex mü kullanılmalı bu hastalığın ilerlememesi için neler yapılmalı?

space

Drlar 1 sene boyunca baskılama tedavisi olarak waltrex kullanımı öneriyor.en azından bana bu şekilde olmustu.bu kadar uzun süre waltrex kullanmak virüsü geriletiyormu ? Bunu kimse bilemez .bu virüs kişiye göre farklı seyredebilir.kullanan kullanmasa idi farklımı olurdu ? Bilemeyiz.ama dr lar bu şekilde öneriyor.geçmiş olsun
(01-05-2023, Saat: 20:28)space Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki siz en son ne zaman kullanımı bıraktınız ve ondan daha sonra çıktımı kaç sene oldu ilaç biteli 

space

benim hatırlamadıgım kadar eski 15-20 sene önce.yakalandıktan sonra dr 1 sene waltrex kullanımı verdi bende kullandım .degişmekle birlikte 2-3 ayda bir çıkıyor ama bazen erken çıktıgıda olmuştur.son olarak yaklaşık 3 ayı geçti lezyon çıkmayalı
(02-05-2023, Saat: 06:27)space Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benim hatırlamadıgım kadar eski 15-20 sene önce.yakalandıktan sonra dr 1 sene waltrex kullanımı verdi bende kullandım .degişmekle birlikte 2-3 ayda bir çıkıyor ama bazen erken çıktıgıda olmuştur.son olarak yaklaşık 3 ayı geçti lezyon çıkmayalı

Yılda 6 defayı buluyo yani bunun dışında bunca yıl hiç 6 ay veya 1 yıl hiç çıkmadığı oldumu acaba tabi bu durum herkes için farklı
(02-05-2023, Saat: 06:27)space Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]benim hatırlamadıgım kadar eski 15-20 sene önce.yakalandıktan sonra dr 1 sene waltrex kullanımı verdi bende kullandım .degişmekle birlikte 2-3 ayda bir çıkıyor ama bazen erken çıktıgıda olmuştur.son olarak yaklaşık 3 ayı geçti lezyon çıkmayalı

Günlük doz aralığın nasıl oldu peki?

space

(12-05-2023, Saat: 18:00)Gazetekeyfi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Günlük doz aralığın nasıl oldu peki?

prospektüsünde yazıyordur .tam hatırlamıyorum .çok uzun zaman oldu
Ben 6 ay kullandım , günlük 1000mg , baskilama süresince atak yaşamadım. İlaç kullanımını kestikten 3 ay sonra tekrar atak çıktı. Erkekler için 1000mg kadınlar için 500mg diye biliyorum ( kilo , bünye ile alakalı) .İlaca başlamak isteyen varsa öncesinde tabi ki doktora danışmalı. Herkese geçmiş olsun , tek sağlık derdimiz uçuk olsun ...