HT Forum

Tam Versiyon: Hsv1 ve 2 hkk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dudağımdaki tekrarlamıyorken genitaldeki neden sürekli tekrarlıyor ? 
Basit anlatacak arkadaşlar var mı
Hsv-2 çok daha agresif bir virüs iken Hsv-1 öyle değil çünkü.
Hsv2 zararsız ancak genitalde çok fazla tekrarlıyor hsv 1 ise kendini pek göstermiyor dudakta ama hsv1 daha tehlikeli dedi doktor bunu sormuştum
Evet doktorun doğru söylemiş. Hsv-1'in ileri yaşta menenjit ve alzheimera yol açma ihtimali var. Hsv-2'nin ise yok. Bende Hsv-1 yok en azından bu açıdan biraz daha şanslıyım.
(08-02-2026, Saat: 13:50)uzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet doktorun doğru söylemiş. Hsv-1'in ileri yaşta menenjit ve alzheimera yol açma ihtimali var. Hsv-2'nin ise yok. Bende Hsv-1 yok en azından bu açıdan biraz daha şanslıyım.

1 dudağında mutlaka vardır kendini göstermese bile. 1 olmaması için kocaman dünyada yapa yalnız yaşaman lazımSmile
kaç defa test yaptıysam yanında hsv1 de yaptırdım hepsinde de sonuçlarım negatif, yapayalnız da yaşamadım hiç. hsv2 ise ya pozitif geldi ya da sınırda negatif geldi.
Herşeye çare var bi bize yok yaradanın bı cezası gibi nasıl bir virüs ise tek bir şirket bile çözümleyemiyor olayı..