HT Forum

Tam Versiyon: Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
precisionvaccinations.com/herpes-vaccine-candidate-launches-early-phase-study

eski forum üyeleri bilir rvx aşısını hikayesi uzun 200 kişiyle klinik deneye başlıyorlar

insan

(16-08-2022, Saat: 09:04)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]precisionvaccinations.com/herpes-vaccine-candidate-launches-early-phase-study

eski forum üyeleri bilir rvx aşısını hikayesi uzun 200 kişiyle klinik deneye başlıyorlar

Bu unitedpharma nın faz2 ye geçtiği ub-621 adlı calışma.Ama bu galiba uzun süreli baskılama üzerine.Yani valtrex muadili gibi bişey üzerine çalısıyorlar.Valtrex’in çok daha iyisi tabi.Farkı ise,valtrexi hergün kullanmak zorundasın fakat bu tedavi anladıgım kadarıyla cok daha uzun süreler baskılanmış bi şekilde tutuyor virüsü.Yani “uzun süreli tedavi” diyor.Bulaşı engelleme kısmı hakkında net birşey anlayamadım.“Uzun süreli bagısıklık” demek “bulaşı onlemek”se güzel.Eğer kaçırdığım bi nokta varsa,sizde bakın arkadaşlar.Linki bırakıyorum.

https://www.precisionvaccinations.com/va...-treatment
hayır bu başka rational aşısı dr William Halford rahmetli kanserdi aşıyı ölmeden yapmak için mücadele etti onay almadan insan deneyleri yaptı dedimya hikayesi uzun

insan

(16-08-2022, Saat: 21:57)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hayır bu başka rational aşısı dr William Halford rahmetli kanserdi aşıyı ölmeden yapmak için mücadele etti onay almadan insan deneyleri yaptı dedimya hikayesi uzun

bodrum36 haklısın.Farklı bı deneye bakmışım.Senden ve arkadaslardan,yanlış yonlendirmeden dolayı özür dilerim.Benim dün yazdığım ub-621 le alakalı yazıklarım doğru,uzun donem baskılamayla ilgili bir çalışma o.Faz2 de ler şuan.Senin soylediğin rvx201 aşı çalışması.Bu çalışma da senın belirttiğin gibi clinic calışmalara başlamış.
https://www.precisionvaccinations.com/va...es-vaccine
Evet inceledim ve başarılı çalışmalar devam ediyor.

Sizlerde herpes vaccine News yazarsanız zaten tüm süreçleri görebilirsiniz.
Ben sanırım kaçırdım artik işin ucunu. hangi calismalar ne durumda özet gecebilecek var mı?
https://www.precisionvaccinations.com/va...candidates

bu linkte 2022 için devam eden aşı çalışmasının büyük çogunlugu yazıyor
İnek mukusu, HIV ve herpes bulaşmasına karşı koruma sağlamak için KTH Royal Institute of Technology'de geliştirilen sentetik bir profilaktik jelin temelini oluşturur. Kayganlaştırıcı jel, laboratuvar testlerinde HIV'e karşı yüzde 70, uçuklara karşı yüzde 80 etkili olduğunu kanıtladı.

sciencedaily.com/releases/2022/09/220915104722.htm

bu ürün cinsel hayatımızda devrim gibi birşey çok güzel bir haber sırada aşı olması dilegiyle

bagışıklık sisteminede etkili oldugunu anlıyorum

Mukus bazlı kayganlaştırıcı, HIV ve uçuklara karşı oldukça etkili olduğunu kanıtlıyor, çalışma bulguları
Tarih:
15 Eylül 2022
Kaynak:
KTH, Kraliyet Teknoloji Enstitüsü
Özet:
İnek mukusu, HIV ve herpes bulaşmasına karşı koruma sağlamak için geliştirilmiş sentetik bir profilaktik jelin temelini oluşturur. Kayganlaştırıcı jel, laboratuvar testlerinde HIV'e karşı yüzde 70, uçuklara karşı yüzde 80 etkili olduğunu kanıtladı.
Paylaşmak:

TÜM HİKAYE
İnek mukusu, HIV ve herpes bulaşmasına karşı koruma sağlamak için KTH Royal Institute of Technology'de geliştirilen sentetik bir profilaktik jelin temelini oluşturur. Kayganlaştırıcı jel, laboratuvar testlerinde HIV'e karşı yüzde 70, uçuklara karşı yüzde 80 etkili olduğunu kanıtladı.

Viral profilaktik testler, bir laboratuarda çeşitli hücre türleri üzerinde gerçekleştirildi. Sonuçlar bugün Advanced Science adlı bilimsel dergide bildirildi .

KTH'de biyomalzeme araştırmacısı olan Hongji Yan, umut verici sonuçların, bir ürün olarak kullanıma sunulduğunda jelin cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların yayılmasındaki rahatsız edici eğilimleri tersine çevirmeye yardımcı olabileceğine dair umudu artırdığını söylüyor. Dünya Sağlık Örgütü'ne (WHO) göre, dünya çapında her gün 1 milyondan fazla CYBE ediniliyor ve bunların çoğu asemptomatik. HIV'in neden olduğu hastalık olan AIDS, önemli bir küresel salgın olmaya devam etmektedir ve UNAIDS'e göre ergen kızlar ve genç kadınların HIV'e yakalanma olasılığı erkeklerin iki katıdır.

Yağlayıcı, insan vücudunda üretilen mukusun ana bileşeni olan müsinden türetilir, ancak tedarikçiler hidrojellerin üretimi için sığır türünü saflaştırılmış biçimde sağlar.

Hongji, sentetik jelin diğer antiviral bileşiklerde olduğu gibi yan etki veya direnç geliştirme riski olmadan HIV ve uçukları durdurmada çok etkili olmasının nedeninin müsin moleküllerinin doğal karmaşıklığı olduğunu söylüyor. Bu tür işlevlerin sıfırdan yapılmış bir polimerle elde edilmesi zor olurdu, diyor.

Vücudumuzda müsin molekülleri, daha sonra aktif mukus döngüsü yoluyla temizlenen virüs parçacıklarına bağlanabilir ve onları yakalayabilir. Hongji, sentetik jelin, mukusun kayganlığını ve enfeksiyona karşı profilaksi sağlayan önemli bir malzeme özelliği olan bu kendi kendini iyileştirme işlevini kopyaladığını söylüyor.

Hongji, jelin daha fazla insanın cinsel sağlıklarını daha fazla kontrol etmesine yardımcı olabileceğini söylüyor. Kondom korumasının mevcut bir seçenek olmadığı durumlarda veya kondom arızası veya yanlış kullanım durumunda yedek koruma olarak bile koruma sağlayabilir. Hem kadından erkeğe hem de erkekten erkeğe cinsiyette kullanılabilir.

Sentetik jeldeki müsinlerin ayrıca bağışıklık hücrelerinin aktivasyonunu azaltmaya yardımcı olduğunu söylüyor. Bu önemlidir çünkü aktive edilmiş bağışıklık hücreleri HIV replikasyonunu uyarır.

Proje, KTH Kraliyet Teknoloji Enstitüsü, Münih Teknik Üniversitesi (TUM) ve Karolinska Institutet'teki laboratuvarların ortak bir çabasıdır. Jelin yağlama özelliklerinin analizi, TUM'da ilk yazar Martin Kretschmer tarafından yapıldı. Viral testler ilk yazar Rafael Ceña-Diez tarafından Karolinska Institutet'te yapıldı.

Hikaye Kaynağı:

KTH, Kraliyet Teknoloji Enstitüsü tarafından sağlanan malzemeler . Orijinali David Callahan tarafından yazılmıştır. Not: İçerik, stil ve uzunluk için düzenlenebilir.

Dergi Referansı :

Martin Kretschmer, Rafael Ceña‐Diez, Cosmin Butnarasu, Valentin Silveira, Illia Dobryden, Sonja Visentin, Per Berglund, Anders Sönnerborg, Oliver Lieleg, Thomas Crouzier, Hongji Yan. Kendi Kendini İyileştiren Özelliklere Sahip Sentetik Müsin Jelleri, Kayganlığı Artırır ve HIV-1 ve HSV-2 İletimini Engeller . İleri Bilim , 2022; 2203898 DOI: 10.1002/advs.202203898
Bu Sayfadan alıntı yap :
MLA
APA
Chicago
KTH, Kraliyet Teknoloji Enstitüsü. "Mukus bazlı kayganlaştırıcı, HIV ve uçuklara karşı oldukça etkili olduğunu kanıtlıyor, çalışma bulguları." Günlük Bilim. ScienceDaily, 15 Eylül 2022. <www.sciencedaily.com/releases/2022/09/220915104722.htm>.

İLGİLİ KONULAR
Sağl
fredhutch.org/en/news/center-news/2022/09/herpes-gene-therapy.html

Dr. Keith Jerome den çoktandır bir haber yok tu bugün çalışmalar hakkında makale yayınlamış
(27-09-2022, Saat: 09:27)36bodrum36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]fredhutch.org/en/news/center-news/2022/09/herpes-gene-therapy.html

Dr. Keith Jerome den çoktandır bir haber yok tu bugün çalışmalar hakkında makale yayınlamış

Zaten tedaviyi bulursa bu adamdan başkası bulamaz bu virüs ve HIV virüsü üzerinde çok büyük çalışmalar yapıyor bu adam bende bu adama inanıyorum bundan 2 yıl kadar önce sormuştum bu doktora tahmini ne zaman çıkar tedavi diye ümidini kaybetme 5 yıla kadar büyük gelismeler olur demişti inşallah başarır bu sefer