HT Forum

Tam Versiyon: Genital Herpes Tedavi Yöntemleri - Genital Herpes Treatment Ways
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu @space arkadaşımız; hayattan soğumuş anlaşılan. Hayata dönmeni tavsiye ediyorum. Ayrıca herkes susarsa herkes bazı şeyleri ( senin gibi görmezden gelmeye devam ederse ) nasıl olur bu dünya'nın hali? O yüzden @36bodrum36 arkadaşımız bir şeyler için en azından umudunu kaybetmemiş. Ve kaybetmeyerek mücadele ediyor, çabalıyor. Bilakis bilgilendiriyor. Siz, siz olun saygınızı bozmayın. İnsanlara moral olacak gelişmeleri keza olayları da amaçsız yorumlarla karanlığa sürüklemeyin!

space

enesbaba hayattan sogumadım kabullendim .önemsemiyorum artık .ancak gerçekleride görebiliyorum. tabiki umut çok önemlidir ancak benim 10 seneden fazla oldu yaş 55 .bundan sonra beklemek yerine kabullenmeyi tercih ettim
@space Hocam kabullenmek başka bir şey. Umudunu kaybetmemek başka bir şey. Moderna bile aşı çalışması başlatmış. Kaç ay oldu? mRNA ile çözülme olasılığı yüksek. Yani çözülecek er ya da geç. Ama inancımızı kaybetmemek gerek. Herkes sen veya ben gibi dirayetli değil. Psikolojik olarak çökebilir insanlar, sığındığı burası vardır belki de sadece. O yüzden her şeyin hayırlısı.

space

bize aşı degil tedavi gerek ,aşı daha virüs ile tanışmamış olanlar için
@space; mRNA teknolojisinde hem tedavi hem de bulaş öncesi için çalışılıyor. Ben bulunacağına inanıyorum. Siz 10 yıldır bu illet ile uğraşıyorsunuz. Bende hemen hemen 1.5 yıldır. Alışmamak zaten mümkün değil. Fakat hayat konforumuzu düşünmek zorundayız. Keza seks hayatımızı epey etkilemekte. Yoksa partnerimize bulaş olasılığını bitirebiliyorsak zaten olayı aşmışızdır. Yaşayıp göreceğiz süreçleri.
Merhaba, grupta yeniyim ve yanlış konu başlığının altına yazıyorum büyük ihtimal. Bir aydır takip ediyorum forumu. 2017 sonlarında dermatoloğa gittiğimde Hsv2 testi istedi. Igm negatif / igg 0,40 değerinde geldi. Verdiği ilaçları kullanmadım. Çünkü çok erken yaşlardan beri genital bölgemde hep bir kaşıntı vardı mantar ya da egzamadan kaynaklı. Travazol sürdüğümde geçiyordu kaşıntım. Partnerim de olmadı bu süreçte. Geçen hafta Synevo lab'da multipleks pcr testi yaptırdım. Hsv 1/2 negatif geldi. Ne olduğunu çözemiyorum açıkçası. Gittiğiniz bu konuda uzman olan dr varsa İst'de özelden yazarsanız çok sevinirim. Yine gitsem ve igg'ye bakılsa, belli bir değer gelse bu sefer pcr testi neden negatif geldi diye düşüneceğim. Çok uzattım Smile Herkese sağlıklı, güzel günler dilerim.

space

enesbaba inşallah tedavide aşıda bulunur temennimiz bu yönde,benim en az 10 sene oldu belki 13-14 hatırlamıyorum tam olarak.hastalıgın kötü yönlerini hep birlikte yaşıyoruz malesef
Nazik; İnan bizim Türkiye’de ki bir çok doktor ya cahil ya da bir çoğu bildiği şeyi yanlış biliyor. Teşhis koymada epey sorun yaşamaktalar. Gelişim yok çünkü. Teknoloji ve gelişmeleri takip eden bir kesim yok.

Lakin istisnailer her zaman tabii ki. Sana tavsiyem Acıbadem, memorial’dan bir randevu oluşturup; gerek sürüntü gerek kan testi yaptırman. Onun haricinde kaşıntı oluyor demişsin, lezyon oldu mu hiç? İçi su dolu kabarcık. Eğer olmamışsa egzama olma olmadığı yüksek.
nazik testde referans degeri yazar testin biryerinde orda 0.40 referans degerin üstünde ise pozitif refarans degeri genelde 1.0 veya 0.9 yazar bunların altındaysa hsv2 yok malesef yanlış test sonucu da çıkıyor çok nadirde olsa sen hsv2 negatif kabul edilir pcr test benim bildigim kanda hsv ye bakılıyor o hep negatif gelir hem çok pahalı hemde gereksiz birşey kanda hsv bulunmaz yada milyonda bir hsv den şüpeleniyorsan birde hsv1 ıgm ve ıgg baktır sende anlarsın referans degerinin altındaysa negatifdir arkadaşlar pcr testi yaptırmayın gereksiz birsürü para vereceksiniz hsv den şüpelenen hsv1 hsv2 antikor testi yaptırsın ıgm ve ıgg yada lezyon varken sürüntü testi ordan sıvı alarak yapılıyor onu yaptırsın bariz ucuksa yaptırmaya gerek yok hsv1 mi yoksa hsv2 diye merak eden yaptıra bilir
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Igg 0,40 negatif yazıyordu testte. Ama doktorum negatif yazmasına rağmen demek ki bir bulaş olmuş demişti. Multipleks pcr testi kandan değil sabahki ilk idrardan bakıldı. O negatif çıktı. Bugün de hsv1/2 igg/igm antikor için kan verdim. Ayrıca western blot testi için de kan verdim. Kafamda soru işareti kalsın istemiyorum. Şuan lezyon var. Kaşıntı ve şişlik var. Yara gibi, enfeksiyon kapmış gibi ve kahverengi lekeler geliyor sanki lezyondan. Bilmiyorum açıkçası. Test sonucu gelince hemen dr randevusu alacağım. Ama lezyon içi su dolu kabarcık şeklinde değil. Daha büyük. Bu testlerden sonra smear testi de vereceğim. Belki de hpv bilmiyorum. İnşallah hayırlı güzel haberler paylaşırım.