Yorumları: 17
Konuları: 3
Rep Puanı:
0
Ben 15 gündür kullanıyorum kullanmaya başladığımdan beri 2 atak geçirdim ve daha fazla araştırmaya başladım.Lesitin bildiğimiz Soya ve soya içerisinde yüksek arginin varmış.Bu sebepten ataklarımın arttığını düşünüyorum ve artık içmeyeceğim bakalım ne olacak.
Yorumları: 20
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Ben lesitin kullandım solgarın hayatımda yaşamadıpım kadar çoğaldı atak sayısı haftada bir küçük atak geldi bende bıraktım şuan lesitin galiba tetikliyor bende
Yorumları: 99
Rep Puanı:
6
Arkadaşlar konusu gelmişken bu Solgar lysini hiçbir eczanede bulamıyorum deliricem aramadigim yer kalmadı.İnternetten soylicektim ama güvenemedim orijinal değildir diye.Siz bulabiliyor musunuz kolaylıkla?
Yorumları: 10
Rep Puanı:
1
Lysineyi bir iki şehirde sordum hiçbir eczanede yok bir eczacı karaborsaya düştüğünü söyledi. İçerisinde lizin etken maddesi bulunan Amino 75’i önerdiler birkaç gün oldu başlayalı o yüzden onun hakkında bir yorum yapamıyorum henüz
Yorumları: 10
Rep Puanı:
1
Arkadaşlar merhaba, geçen gün Solgar amino75’e başladığımı söylemiştim. 2 aydır çıkmayan uçuğu çıkardı. Acaba lizin, izölasin gibi aminoasitler soya fasulyesinden yapıldığı için tetikliyor olabilir mi? Lizinin uçuğa iyi geldiği söyleniyor ama bu durum çelişki yaratıyor. Ara verdim devam etmeli miyim bilemiyorum