Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hangi sehirde yasiyorsun?
Birkaç topluluğa denk geldim. Ama çoğunluğu abd odaklı. Tanışıp arkadaş olup mutlu mesut geçinen çok örnek var. Birkaç uygulama da varmış ama denemedim. Muhtemelen onlar da abd odaklıdır, Türkiye kullanıcısı yoktur. Bir ara bu forumda da tanışmak için bir başlık varmış ama sonradan kilitlenmiş sebebini bilmiyorum.

(14-06-2024, Saat: 11:36)35can59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekirdağ/İzmir'den olan var mı acaba,yorumlar çok eskimiş yenileyelim Smile

Tekirdağ mı

(09-09-2024, Saat: 18:42)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tanışma başlığı yeniden aktif edilebilir bence . Son zamanlarda çok fazla yeni üye geliyor gibi. İnsanlar tanışıp , görüşebilir bazı önyargılarından hatta depresyonlarından kurtulabilir. Bu forum bir çeşit terapiye öncülük edebilir.

Katılıyorum. Aynı dertten muzdarip olanlarla tanışmakta bence fayda var. Farklı bakış açıları kazanmamızı sağlayabilir ve baş etme becerilerimizi artırabiliriz böylece. Ben Bursa’da yaşıyorum. Dm açık.

Aynı sorunu yaşayanlarla tanışmak bence de iyi olur. Birbirimizi motive ederek çok daha mutlu bir hayata sahip oluruz kesinlikle…
İstanbul’da yaşıyorum 24 yaşındayım

Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. İstanbul’da yaşıyorum dm açık konuşup dertleşebiliriz uyarsa buluşabiliriz. dm açık.

(18-03-2021, Saat: 19:06)izmitli41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba hamgi sehirlerdesiniz beyler bayanlar ben kocaeli kocaeliden kimler var ?

İzmir’de yaşıyorum. Gerçekten aynı hastalıktan muzdarip insanlarla tanışmak birbirimize destek olmak iyi gelebilir.

Ankaradayım yaşıyorum ben de. Buralarda olan varsa tanısabilirdik

Bu başlığı hiç görmemişim bile. Antalya'dan selamlar. Aslında aynı şehirde olanlar varsa toplanıp tanışabilir.

Ankarada yaşıyorum aslında bi buluşma olsa sosyal açıdan da iyi olur

(24-11-2024, Saat: 01:55)ucukkacik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. İstanbul’da yaşıyorum dm açık konuşup dertleşebiliriz uyarsa buluşabiliriz. dm açık.

Katılıyorum çünkü bizi bizden başkası anlayamaz ancak yaşayan bilir

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi