19-08-2025, Saat: 11:30
Konuyu Oyla:
|
Yeni gelişmeler
|
|
19-08-2025, Saat: 12:55
26-08-2025, Saat: 00:05
(15-08-2025, Saat: 18:40)Odiseus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese geçmiş olsun sabırlar diliyorum , evet zor bir https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19882901/ Bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba , anladığım kadarıyla Rusya’da bu hastalık için kullanılmaya başlanmış bir aşı var , konuyla alakalı bilgisi olan yada kullanan birirleri varmı bilgi verirseniz sevinirim Herpavac deneyen bir arkadasim bir işe yaramadığını söyledi
26-08-2025, Saat: 03:03
Hiçbir zaman tam iyilesmiyo bu lanet ya Allah belasını versin
26-08-2025, Saat: 17:49
26-08-2025, Saat: 18:25
26-08-2025, Saat: 20:57
Assembly Biosciences, ESCMID 2025’te bayağı iddialı bir şey açıkladı. Yeni ilaç adayı ABI-5366, uçuk virüsü (HSV-1 ve HSV-2) için uzun etkili tedavi olarak denenmiş. İlk insan çalışmalarında güvenli ve iyi tolere ediliyor, en önemlisi de yaklaşık 20 gün yarı ömrü var. Yani her gün hap yutmak yerine haftada bir ya da ayda bir doz ile tedavi mümkün olabilir. Pre-klinikte de iki tip virüse karşı güçlü etki göstermiş.
Kaynak: https://www.biospace.com/press-releases/...d-congress ------ Dudakta patlayan küçük bir isyan, Senin de sözlerin gibi; Önce tatlı başlar, sonra acıtır. Hep en güzel anda çıkar ortaya, Sanki “ben de buradayım” der gibi. Aynı senin ilgisizliğin gibi, Hiç sırası değildir aslında. Bir kremle geçer, Bir gülüşle unuturum. Ama senin bıraktığın iz, O küçük kabarcıktan bile Daha inatçı kalıyor.
26-08-2025, Saat: 22:00
(26-08-2025, Saat: 20:57)mutluluk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Assembly Biosciences, ESCMID 2025’te bayağı iddialı bir şey açıkladı. Yeni ilaç adayı ABI-5366, uçuk virüsü (HSV-1 ve HSV-2) için uzun etkili tedavi olarak denenmiş. İlk insan çalışmalarında güvenli ve iyi tolere ediliyor, en önemlisi de yaklaşık 20 gün yarı ömrü var. Yani her gün hap yutmak yerine haftada bir ya da ayda bir doz ile tedavi mümkün olabilir. Pre-klinikte de iki tip virüse karşı güçlü etki göstermiş. Piyasaya yeni çıkan her ilaca razıyız birşey çıksın yeterki valtrex ömrünü yiyor insanın
28-08-2025, Saat: 02:14
Dünyada milyonlarca insanda olup tedavisi tek bir ilaç olan başka bir rahatsızlıktır yoktur herhalde. O tedavide baskılama sadece. Tam anlamıyla baskılasa hadi neyse diyeceğim. Doktora söylüyorsun latent kalıyor latent kalıyor diyor. Ya kalıyorda latent kaldığı yere gönderin bir ilaç bulunda kaldığı yerde yok etsin şunu çok mu zor. Twitter’a falan bakıyorum 3-5 kişi bu hastalıkla ilgili bir şeyler yazıyor sadece. Milyonlarca kişide var niye bu kadar sessiz kalıyor bu insanlar anlamış değilim. Binlerce kişi her gün twitt atsa yazsa çizse daha çok dikkat çekilir. Herkes böyle sessiz kaldığı için unutulup gidiyor bence. Farkındalık yaratmak gerekiyor. Sessiz kalınırsa kimsenin aklına gelmez böyle kalır gider bu. Twitter’da daha aktif olmaya karar verdim bugün. Dünya sağlık örgütüne ilaç firmalarına bu hastalıkla ilgili araştırma yapan kişilere kurumlara durmadan yazacağım twitt atacağım. Ama 1 kişi olmaz tabi. Eczaneye gittim valtrex almaya elimizde yok diyolar. Ne kadar fazla kişi kullanıyorsa artık? Ama kimseden ses seda yok. Ya arkadaş bir biz mi takıyoruz bunu bu kadar anlamış değilim. Bu forumu kaç kişi aktif olarak kullanıyor acaba günlük kaç kişi ziyaret ediyor acaba. Gerekirse forumca bir olup yazalım her yere twitt atalım sorunlarımızı dile getirelim. Uyumayın artık bir şeyler yapın diyelim.
28-08-2025, Saat: 03:52
(28-08-2025, Saat: 02:14)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dünyada milyonlarca insanda olup tedavisi tek bir ilaç olan başka bir rahatsızlıktır yoktur herhalde. O tedavide baskılama sadece. Tam anlamıyla baskılasa hadi neyse diyeceğim. Doktora söylüyorsun latent kalıyor latent kalıyor diyor. Ya kalıyorda latent kaldığı yere gönderin bir ilaç bulunda kaldığı yerde yok etsin şunu çok mu zor. Twitter’a falan bakıyorum 3-5 kişi bu hastalıkla ilgili bir şeyler yazıyor sadece. Milyonlarca kişide var niye bu kadar sessiz kalıyor bu insanlar anlamış değilim. Binlerce kişi her gün twitt atsa yazsa çizse daha çok dikkat çekilir. Herkes böyle sessiz kaldığı için unutulup gidiyor bence. Farkındalık yaratmak gerekiyor. Sessiz kalınırsa kimsenin aklına gelmez böyle kalır gider bu. Twitter’da daha aktif olmaya karar verdim bugün. Dünya sağlık örgütüne ilaç firmalarına bu hastalıkla ilgili araştırma yapan kişilere kurumlara durmadan yazacağım twitt atacağım. Ama 1 kişi olmaz tabi. Eczaneye gittim valtrex almaya elimizde yok diyolar. Ne kadar fazla kişi kullanıyorsa artık? Ama kimseden ses seda yok. Ya arkadaş bir biz mi takıyoruz bunu bu kadar anlamış değilim. Bu forumu kaç kişi aktif olarak kullanıyor acaba günlük kaç kişi ziyaret ediyor acaba. Gerekirse forumca bir olup yazalım her yere twitt atalım sorunlarımızı dile getirelim. Uyumayın artık bir şeyler yapın diyelim. Katılıyorum |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Genital herpes yeni başlangıç | 8 | 3,178 |
09-05-2023, Saat: 19:29 Son Yorum: Makarsu |
||
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |
))