Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni gelişmeler
(11-08-2025, Saat: 15:32)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkac yıl daha sabredelim sonrasında normallesecegiz mutlaka

Ne zaman baba mezara girince mi Big Grin

Şimdilik ilk beklentimiz ilkbahaharda pritelivirin piyasaya sürülmesi ve ulaşmamız bir süre bu şekilde kendimizi iyi hissedeceğiz ardından 3 yıl içinde 2 farklı tedavininde çıkacağına inanıyorum

(12-08-2025, Saat: 00:48)Lost4231 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdilik ilk beklentimiz ilkbahaharda pritelivirin piyasaya sürülmesi ve ulaşmamız bir süre bu şekilde kendimizi iyi hissedeceğiz ardından 3 yıl içinde 2 farklı tedavininde çıkacağına inanıyorum

İnşallah. Ben suan baskılama tedavisi görüyorum zaten valtrex. 4.aydayım 1 yıl kullansam 8 ayım var daha. 8 ay sonra belki çıkar pritelivirin ona geçerim onu haftada 1 kullansak yetiyormuş öğrendiğim kadarıyla ve çok daha etkiliymiş.

(12-08-2025, Saat: 00:55)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah. Ben suan baskılama tedavisi görüyorum zaten valtrex. 4.aydayım 1 yıl kullansam 8 ayım var daha. 8 ay sonra belki çıkar pritelivirin ona geçerim onu haftada 1 kullansak yetiyormuş öğrendiğim kadarıyla ve çok daha etkiliymiş.

Hayaller Smile

(12-08-2025, Saat: 11:57)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayaller Smile

Umutlar… hayaller… Smile bu ilacın çıkma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Bir yazımda da belirtmiştim bir tane daha etkili güzel bir ilaç çıksın gerisi çorap söktüğü gibi gelecek. Herkes o ilaca geçiş yapacak çünkü pazar payı çok büyük olacak.Diğer firmalarda çalışmalar yapacak hep bununla ilgili. Bekliyoruz sabırla Big Grin

(12-08-2025, Saat: 12:58)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umutlar… hayaller… Smile bu ilacın çıkma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Bir yazımda da belirtmiştim bir tane daha etkili güzel bir ilaç çıksın gerisi çorap söktüğü gibi gelecek. Herkes o ilaca geçiş yapacak çünkü pazar payı çok büyük olacak.Diğer firmalarda çalışmalar yapacak hep bununla ilgili. Bekliyoruz sabırla Big Grin

Buraya gelmesi 2-3 seneyi bulur bence

(12-08-2025, Saat: 00:55)nycteam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah. Ben suan baskılama tedavisi görüyorum zaten valtrex. 4.aydayım 1 yıl kullansam 8 ayım var daha. 8 ay sonra belki çıkar pritelivirin ona geçerim onu haftada 1 kullansak yetiyormuş öğrendiğim kadarıyla ve çok daha etkiliymiş.

Hepimizin yol haritası şimdilik bu olacak sanırım

Malesef Amerika mRNA aşılarını durduracak gibi gözüküyor güvenli olmadığını sağlık bakanlığı açıklamıştı büyük ihtimalle modernanın 1608 herpes aşısı da duraklatılabilir...

bence 10-15 sene içinde çıkar, zaten zaman hızlı geçiyor mecbur bekleyeceğiz

Bulaşıcıliğını engellemeden evlilik hayal oldu umudum bu aşıydı o da bitti yanı

(14-08-2025, Saat: 16:56)Aysell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Malesef Amerika mRNA aşılarını durduracak gibi gözüküyor güvenli olmadığını sağlık bakanlığı açıklamıştı büyük ihtimalle modernanın 1608 herpes aşısı da duraklatılabilir...

Chatcpt durduruldu diye cevap verdi umudum o asiydi şimdi napicaz

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genital herpes yeni başlangıç Makarsu 8 3,178 09-05-2023, Saat: 19:29
Son Yorum: Makarsu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
4 Ziyaretçi