Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Velp
Merhaba, doktorum bana iki hafta aralıklarla toplamda 3 ay kullanmam için velp tablet verdi. Fakat 3 ay fazla olmaz mı? Ürik asiti yükselttiğini okudum. Ben iki kutu kullanıp duruma bakayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp bitiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar kullandığı konusunda?

(25-12-2024, Saat: 21:17)carolgolden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, doktorum bana iki hafta aralıklarla toplamda 3 ay kullanmam için velp tablet verdi. Fakat 3 ay fazla olmaz mı? Ürik asiti yükselttiğini okudum. Ben iki kutu kullanıp duruma bakayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp bitiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar kullandığı konusunda?

Ben kullandım bı faydasını görmedim.Sizi bilemem

(26-12-2024, Saat: 11:52)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kullandım bı faydasını görmedim.Sizi bilemem

Siz 3 kutu mu kullanmıştınız?

(27-12-2024, Saat: 00:27)carolgolden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz 3 kutu mu kullanmıştınız?

Hayır tek kutu verdi önce.Bayagi ağır bir ilaç.O dönem iyi geldi fakat kalıcı bir çözüm değil bence velp.Valtrexin daha güçlü hali gibi.İlaçlardan çok fazla verim alamıyorum ben kişiden kişiye değişir ilaçlarla atak süresini çok fazla uzatan kişiler de var.Cok garip ama ben ne zaman kafama taksam cikiyor ne zaman takmazsam eğer hayatımda daha önemli sorunlarım varsa çıkmıyor Big Grin

(25-12-2024, Saat: 21:17)carolgolden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, doktorum bana iki hafta aralıklarla toplamda 3 ay kullanmam için velp tablet verdi. Fakat 3 ay fazla olmaz mı? Ürik asiti yükselttiğini okudum. Ben iki kutu kullanıp duruma bakayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Kullanıp bitiren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ne kadar kullandığı konusunda?

Merhaba bende kullandım 2 kutu günlük 4 veya 6  adet olacak şekilde faydasını görmedim kullandığım sürede atak yaşamadım sonrası yine aynı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Velp Tablet Ozgurb 121 29,673 21-05-2024, Saat: 04:23
Son Yorum: Suphelihasta

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi