Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valtrex yazdırma
(18-10-2024, Saat: 03:10)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet yaklaşık olarak. Bu oran yıl bazında. Eğer baskılama tedavisi ve prezervatif birlikte kullanılırsa bulaşma ihtimali çok zayıf.  HSV tip-1 de daha da düşük neredeyse 0'a yaklaşıyor. Ancak asla bulaşma ihtimali tamamen engellenmiyor. Tabi lezyon varsa veya atak geçirmeye ilişkin belirtiler ortaya çıkmışsa ilişkiye girmemek gerekiyor.

Teşekkürler

(17-10-2024, Saat: 00:16)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bulaşma ihtimali % 40 oranında azaltır. Genel olarak HSV + birinin HSV negatif birine bulaştırma ihtimali bir yılda % 11 civarındadır. HSV tip-1 de bu oran daha düşükken, tip-2 de tip-1'e oranla daha yüksektir. Erkekten kadına bulaşma ihtimali, kadından erkeğe bulaşma ihtimalinden daha yüksektir. Lezyon olmadan bulaşma ihtimali bir yılda yaklaşık % 7'dir. Baskılama tedavisi bu oranı % 40 oranında azaltır. Prezervatif kullanımı da yaklaşık % 50 oranında azaltır.

Sürekli baskılamada karaciğer ve böbrekleri yorar bu da sıkıntılı

bu bilgiyi nereden edindiniz?

Ben 2 buçuk sene hergün waltreks içtim sürekli değerlerimide kontrol ettim hiçbir sıkıntı yapmadı yaklaşık 4 aydırda ilaç kullanmayı bıraktım ve ilaçı bıraktığımdan beri hiç atak geçirmedim eğer ilaç vucuduna zarar vermiyorsa kullanın bence ama bence psikolojiyle çok alakalı ben herpes olduğumu yoksayıyorum inanın aklıma bile gelmiyor sürekli kafaya takma düşünme

(13-11-2024, Saat: 03:14)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Mesaj atabilirsin şuan sorun yok

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi