HT Forum

Tam Versiyon: Stres ve atak iliskisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar, bir deneyimimi paylaşmak istiyorum , yedi yildir , her sene bes alti  atak geciriyordum,  sonra bu sene tesadufen uyku sorunu nedeniyle doktora gittim, zestat diye bi ilac verdi,  bu ilacı kullandığımdan beri; iyi uyuyorum ve o zamandan  beri hic atak  yaşamadım, yaklaşık 4 aydir. umarim bu deneyim sizlere de yarar. Vardığım sonuc, atak sebebi uykusuzluk ve stres, bunu da bu ilac çözmüş görünüyor , bir süre daha kullanacağım, sonucları tekrar paylaşırım, hoşça kalın
Stres uykusuzluk konusuna katılıyorum üzüntü olmadığında atak geçirmiyorum bile. Cidden stres ve uykusuzluk olmadan atak geçirdiğimi bile anlamıyorum.
(30-01-2024, Saat: 01:21)Herpes prensesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Stres uykusuzluk konusuna katılıyorum üzüntü olmadığında atak geçirmiyorum bile. Cidden stres ve uykusuzluk olmadan atak geçirdiğimi bile anlamıyorum.

Merhaba ben bu aralar çok takıntı ettim ve surekli sızı yanma vs hissediyorum 2 yıldır bu illet var uzun süredir hiç umrumda değildi şimdi aralıktan beri beni yedi bitirdi düşünme araştırma kimseye de söyleyemiyorum icimi dökemiyorum. burda konu acmaya calistim olmadi beceremedim forumda yeniyim yardımcı olur musunuz
Bu deneyimler guzeldir. Böyle şeylerle doğru ve faydalı sonuçlara ulaşabiliriz.Benjm teorimde keçiboynuzu ve melisa cayi böyle böyle doğru sonuçlara ulasabilirz.
(14-02-2024, Saat: 22:14)Herpestrk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu deneyimler guzeldir. Böyle şeylerle doğru ve faydalı sonuçlara ulaşabiliriz.Benjm teorimde keçiboynuzu ve melisa cayi böyle böyle doğru sonuçlara ulasabilirz.

Su an brokoli kürü yapıyorum ne ama yanma batma var nasıl sonuçlanır bilmiyorum