09-07-2021, Saat: 15:41
Arkadaslar cok kotu bir sey yasiyorum. Konusmaya ihtiyacim var. Birlikte oldugum partnerim kendisinde herpes oldugunu soyledi bana da gecmis midir ne yapicam ben
(09-07-2021, Saat: 15:41)Aptalben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar cok kotu bir sey yasiyorum. Konusmaya ihtiyacim var. Birlikte oldugum partnerim kendisinde herpes oldugunu soyledi bana da gecmis midir ne yapicam ben
(09-07-2021, Saat: 15:41)Aptalben Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar cok kotu bir sey yasiyorum. Konusmaya ihtiyacim var. Birlikte oldugum partnerim kendisinde herpes oldugunu soyledi bana da gecmis midir ne yapicam ben
(01-11-2021, Saat: 17:07)Herpes prensesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]herpes pozitif olmayı çok kötü bir şey olarak nitelendiren birine söyleyecek bir şeyim yok

yaşamaya devam ediyoruz birşekilde 
)(03-12-2021, Saat: 17:01)Panicmel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](01-11-2021, Saat: 17:07)Herpes prensesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]herpes pozitif olmayı çok kötü bir şey olarak nitelendiren birine söyleyecek bir şeyim yok
neden? çok kötü bir şey değil mi yani
(29-03-2022, Saat: 22:34)mutsuzpanda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İki ay olucam nerdeyse.Çok ama çok acı çekiyorum ruhum daralıyor.Ne zaman biticek bilmiyorum.Bazen iyi oluyorum diyorum ki en azından hayattasin nefes alıyorsun.Ama ertesi gün berbat uyanıyorum.Bunu bana yapan cezalansin istiyorum.Cinsel hayatımın bittiğine mi üzüleyim,bir daha asla sevemicek sevilmeyecek olmama mi?Biri öğrenir de damgalanirim diye ödüm kopuyor.Yukaridaki yorumu görünce dedim ki ne güzel insanlar atlatıyor bunu taktir ediyorum çok sizleri.Ben yapamıyorum olmuyor...Hayatım ellerimden kayıp gitti...