HT Forum

Tam Versiyon: Herpes Ataklarnı Nasıl Azaltabilirim ? How Can I Lessen Herpes Outbreaks ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4

jimmmy

Tetikleyen şeyler çok çeşitli iç çamaşırı, yediğimiz, içtiğimiz belki fitness yapınca bile yorulduğun için çıkıyor olabilir, cinsel birlikteliğinde sürtünmeden olabilir. Keşke tam olarak neyin tetiklediğini bilsek ve onu yapmasak. Genelde paylaştığımız tetikleyici şeyler insanların kendilerinde gördükleri şeyler örneğin kola içmek ben içtim ve ertesi gün çıktı. Çok fazla fındık yediğim zaman çıkıyor yine. Siyah çay çıkarabilir deniyor kahve çıkarabilir deniyor. Ama herşeye dikkat eden düzenli beslenen insanlarda da çıkıyor yine de. Hijyen çok önemli ama genital bölgenin nemli olması da iyi değil diyorlar. Hayatında birisi olması güzel tabi ama ona bulaşabilir diye tabi fazla cinsellik yaşayamıyorsunuzdur ister istemez gerginlik yaratır. Hpv bayanlar için tehlikeli olduğu için ben katılmıyorum en azından kanser yapmıyor herpes. Hadi biz erkekler için belki o daha iyidir ama bayanlar hpv yi geç farkederlerse veya farkedemezlerse ki siğil yapmayan tipler de var kansere dönebiliyor.Bir gün birisi çıkıp ben buldum kardeşim bunu yaptım ve çıkmıyor artık diyecek Smile Ben inanıyorum.
bende :-))

Nedenben

(22-12-2018, Saat: 01:08)new fly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bayanlarda uçuğu tetikleyen şey ne? Hiç çıkarmayan birinin avantajı ne?

Bu hayatta şanslı insanlardan olması Smile) kabul eden olur mu beni birinin hayatını karsrtırmıyım diye düşünüyor olması işte en güzel mutluluk gerçekten buymuş

Nedenben

(22-12-2018, Saat: 01:41)new fly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çıkarana nazaran evet şans diyebiliriz fakat mutluluğa gölge düşüren, sağlıklı biriyle ileriye dönük planlarımın olamayacağı. Kimsenin hayatını kabusa çeviremem. Benim zira çevrildi ama ben yapamam, salağa yatamam. Allah bilir görür, vicdanım sızlar..derin konular Smile O buhranlı ayları atlattım ama ya gelecek kaygısı?

İnan aynı şeyleri ben de düşünüyorum. Kafamdaki tek sorun bu. Yoksa uçuk çıksrsa çıkdın . Bulaşmayı engelleyici bişey olsa hiç değilse. Ben de kimsenin hayatını bununla karartmsk çoğu sosyal zevkinden mahrum bırakmak istemiyorum. Dediğin gibi karşındaki kabul etse insanın kendisi kabul etmez. 26 yaşındayım hiç frğilse bi 5-6 yıl daha bunsuz yaşayabilecek olsaydım diye düşünüyorum hep. Fazka gençtim bununla karşılaşmak için
Ben erkek arkadasimla bu konuyu en basindan konustum. Kendisi beni sevdigini ve her şart ve koşulda yanimda olacagini soyledi. Ve yakinda evleniyoruz. Bu arada kendisi negatif. Ne yani hayatini mi karartiyorum o insanin ben?? Anlayamadim dogrusu. Cok buyuk laflar soyluyorsunuz kizlar. Ileride pisman olacaginiz seyler soylemeyin. Bu site maksadini cok asmaya basladi. Artik girmeyi de dusunmuyorum.
(22-12-2018, Saat: 10:33)new fly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belkide biz abartıyoruzdur, ama malum sıkıntısını yaşayan bilir. Seven her türlü kabul eder bu da yadsınamaz lakin acısını yaşayan bildiği için nacizane fikrimi paylaştım ve arkadaşımız nedenben'de aynı hissiyatta olduğunu dile getirdi. Forumun kuruluş amacıda, insanların dertlerini paylaşması, yeni arkadaşlıklar kurması ve nasıl herpesle yaşamayı öğrendiklerini deneyimleyerek paylaşmaları. Normal hayatta bu fikir alışverişlerini yapamayacağımıza göre, burada yapmamız çok normal. Biz sizin kadar şanslı değiliz ancak forumdaki arkadaşlarımızla konuşabiliyoruz bunları.  Sizede mutluluklar dilerim Wink

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ve bu konuda size katılıyorum bu rahatsızlıgı çeken bilir ve başkalarınada bulaştırmak istemiyorum ayrıca negatif biriyle birlikte olabilen bunu başarabilen varsa mutluluklar dilerim aslında bütün kaygı negatif olana uçuk bulaştırmak birileri ilk başta kabul edebilir ama ona uçuk bulaşınca ve aynı sıkıntıları çektiyinde bulaştıran hakkında ne düşüneceyi de önemlidir
Arkadaşlar bu kadar negatif olmayın bence, tabi ki sitenin kurulus amacı paylasmak ve gelismelerden haberdar olmak, burada bir çok yeni uye var ve yeni hastalıkla karsılasanlar var, negatif yorumlar olunca maalesef insanlar negatif etkileniyor.

Doktorlar bunu çok olağan karşılıyorlar nasıl ağzında uçuk çıkıyorsa aynı durum, ağzında uçun çıkan biri başkasıyla olunca onun hayatını mı karartıyor? Ya da ağzınızda uçuk çıkınca bu kadar karamsar mı düşünüyorsunuz, işte bir farkı yok.
Açıklaması sizden karar vermesi karşı taraftan.

Lütfen negatif yorumlarınızla kötü ekileyemeyelim insanları burada amaç destek olmak, iyice psikolojik çöküntüye sebep olmak değil.

jimmmy

Arkadaşlar zaten iki görüş var sizlere hangisi mantıklı geliyorsa onu yazabilirsiniz. Tabiki onu farklı bir başlık altında açmamız uygun olurdu. Bunda negatif etkilenecek birşey yok eğer negatif biriyle tanışmak evlenmek istiyorsanız tabiki doğal birşey karşınızdaki de bunu kabul etmişse ve bulaşma ihtimalini göze almışsa. Umarım böyle olan arkadaşlar bi sorun yaşamaz ve mutlu olurlar. Diğer kesim ben de dahil pozitif birisiyle olmayı düşünmemin sebebi kendi düşüncem bu yönde ve ben bu şekilde daha mutlu olabileceğimi düşünüyorum. Evet bazı kişiler için genital uçukla dudaktaki uçuğun bir farkı yok keşke herkes için öyle olsa. Dudaktaki uçuk gibi olsaydı eğer ben şahsım adına konuşuyorum hergün birşeyler aramazdım doktorların dudaktaki uçuk gibi görmelerinin sebebi sanırım genital uçuğun daha sık ve daha ağrılı olabileceğini bilmememerinden kaynaklı. Ölümcül bir ağrısı sızısı yok evet uçuk işte bildiğin uçuk ama çıktığı zaman buradaki herkesin en pozitif insanın bile canı sıkılıyor. Sık yaşayan arkadaşlar için de aynı şey geçerli. Yılda 1 kez çıkan birşey olsa ozaman zaten hiç birimiz burada olmazdık ve olduki negatif birisiyle tanıştım ona bulaştırdım yılda 1 kez çıkarsın derdim önemsemezdim eminim o da önemsemezdi ozaman. Bu konuyu kapatalım artık birbirimize saygı duyuyoruz duycaz. Purple arkadsşımız evlencem demiş negatif birisiyle ne kadar güzel umarım çok da mutlu olur ve buradan kendisi gibi düşünen arkadaşlarla duygularını hislerini paylaşır  kaygılarını giderebilir. Aramızda mevcut durumda evli insanlar da var ayrı bir başlıkta açmak istiyorum ben onlar ne diyorlar bulaştırmışlar mı yoksa eşleri halen negatif mi hayatları nasıl etkilenmiş bunları dürüstçe yazmalarınında rica edicem. Olumsuz veya olumlu bizlere moral olsun diye değil de gerçekte yaşadıkları zorlukları veya kolaylıkları yazsınlar.
Arkadaşlar hsv 2 var bende vajinanın vulva bölgesindeki uçuklar yakılabilirmi
Ucuklar sigiller gibi yakilmiyor maalesef. Ama ilacla birkac gun icerisinde gecirebilirsin.
Sayfalar: 1 2 3 4