HT Forum

Tam Versiyon: Neem Yağının Herpes'e Etkisi - Neem Oil and Its Affect on Herpes
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
akne sivilce hapi aknetrent. 2 ay kullanmış, bi daha hic cikmadigini soyluyor. hatta kolunun ic tarafini gosterip, hic bisey yok artik tertemiz ayni bu sekilde diyor :-)) 7 sene surekli yogun ataklar gecirmis oncesinde. bilmiyorum belkide onda etki etmistir sadece.
Acnetrent roaccutane muadili bir ilactir. Ve istotretinoin etken maddesi icerir. Isotretinoinde bir cesit a vitamini metabolitidir. Sivilceleri once kusturur sonra deriyi soyarak tedavi eder. Fakat bildiginiz uzre bizim icin fazla a vitamini ataklara neden olabilir. Ayrica bu ilaci valtrex gibi kafamiza gore kullanamayiz. Dermatologa yazdirmamiz gerekir ve acayip yan etkilrti vardir. Insanlar valtrex glbl masum bi ilactan korkarken bunun yan etkilerini duyunca dusunmek bile istemezler Smile acikcasi bana enteresan geldi . 7 sene uzun bir sure bence virus arrtik abinin vucudunda istikakini doldurmus Smile
ahahhaa olabilir. sonbaharda gidicem doktorumla bi konusucam testleri yaptiktan sonra uygunsa kullanimima en azindan bi denemek istiyorum. belki ise yarar :-)

jimmmy

O ilaç hakkında yorumlar pek iç açıcı değil yan etkilerinden çok şikayet etmiş insanlar tabi deneyebilirsin umarım da yan etki göstermez.
Sonuçta 2 ay kullanacak bence sürekli valtrex kullanmaktansa doktor gözetiminde 2 ay bunu kullanmak mantıklı.umarım fayda görürsün
aslinda ben artik valtrex kullanmiyoeum. belki 4 5 ayda 1 2 kere en fazla. ama cikmiyor olmasi icimi rahatlamıyor. en azindan bir sene cikmamasi lazim rahatlamam icin :-)) bu sebeple işe yarayabilecek yollar ariyorum.
Sayfalar: 1 2