HT Forum

Tam Versiyon: Herpes nüksü: Uzun süreli deneyim ve çözüm arayışı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,
Yaklaşık 2 yıldır herpes konusunda çeşitli sorunlar yaşıyorum ve bu süreçte denemediğim yöntem, araştırmadığım kaynak kalmadı. Geçtiğimiz yıl çok sık ve yoğun ataklar yaşadığım için oldukça çaresiz bir döneme girdim. 2025 Haziran ayından itibaren tesadüfen yorumlarını görerek Solgar’ın L-Lysine takviyesini kullanmaya başladım ve yaklaşık 7–8 ay boyunca hiç atak yaşamadım.
Bir süre sonra L-Lysine’e ara verdim ve hastalığın tamamen bittiği yanılgısına düştüm. Ancak 2026 Mart ayında yeniden ortaya çıktı ve şu an tekrar kontrol altına almakta zorlanıyorum. Son dönemde çok sık tekrar etmesi, adeta hiç bitmeyecekmiş gibi bir his yaratıyor. Ayrıca daha önce hiç yaşamadığım bacak ve kasık ağrıları da ortaya çıktı.
Bu platformu tesadüfen buldum ve benzer sorunlar yaşayan birçok kişi olduğunu görmek, açıkçası en azından yalnız olmadığımı hissettirdi. Çözüm ve öneriler için artık burayı daha sık takip etmeyi planlıyorum.