HT Forum

Tam Versiyon: Acil yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bu hastalığa yakalanalı 1buçuk yılı geçti her ay en az bir atak geciriyorum bazen 2 artık bıktım bu illetten intihar edecek dereceye geldim ben köklü tedavi istemiyorum senede 6 ayda bir flan da çıksa razıyım ama biri bitmeden öbürü başlıyor yokmu tecrübeleriniz baskılama konusunda küba aşısı hebertrans foto dinamik tedavi valtrex ilaç iyi değil deniyor böbrekleri bitiriyor flan diye kullanmadım ama eskisi gibi değil hiç birşey artık hayattan zevk almaz oldum hayatım çok değişti bu hastaliktan sonra
dermatoloğa git ve çok sık atak geçirdiğinden bahset ve sana valtrex ile baskılama versin.
6 aylık baskılama ile başlasın, istenilen sonuç alınamazsa 1 seneye de uzatılabilir hatta 2 3 sene de alanlar var soeun olmaz. 3 ayda bir karaciğer böbrek enzimleri testini yaptır ve kullanmaya devam et. yılda 1 2 ya da hiç çıkmayacak bir süre sonra. bulaş riski ve nüks ciddi oranda azalacak normal hayatına dönebieleceksin endişe etme.

muhtemelen ilk başlarda 500mg ile başlatır ama buna rağmen nüks devam ederse 1000mg a çıkartır dozu. tek seferde sabahları ya da sabah akşam 500 500mg yaptırır.

bu kadar takmana gerek yok, yok denilecek kadar azalacak atakların. çıksa bile çık az sayıda ve hızlı iyileşecek yılda bir kaç kere.
Seni anlıyorum aşağıda konu açtım; ona bakabilirsin istersen. Daha çok erkek olarak bu hastalıkla baş etmeye yönelik bilgiler verdim. Hopeful'un dediği gibi valtrex baskılamayla başla kesin, diğer ince detayları konumda yazdım. Emin ol bu hastalığı kapan herkesin ruhani açıdan zor dönemleri olmuştur ve aktif cinsel hayatın olsun olmasın o bölgende bir şeyler çıkması, kaşınması ve ağrıması tabi ki herkesin sinirini bozacak bir durum. Ama emin ol doğru yöntemlerle çıkmayınca çok da dert edilecek bir şey değil. Bende 20 yaşımdan beri seboreik dermatit de var, inan o daha zor. Ama gayet de mutluyum.
6 aydır günlük 500 valtrex alıyorum.ilaca başladıgım gunden beri atak yaşamadım.6 ayda 3 kere değerlerime baktırdım hepsi normal sadece günlük 3 litreyi buluyor içtiğim su geçmiş olsun
o kadar çok su içmene de gerek yok. fazla su da böbreklerini yorar. susadıkça, aklına geldikçe iç kafi.
(05-09-2025, Saat: 22:45)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]o kadar çok su içmene de gerek yok. fazla su da böbreklerini yorar. susadıkça, aklına geldikçe iç kafi.

Yok aktif spor yaptıgım için mecburen içiliyor antremanda zaten 1.5 litre gidiyo sadece
(05-09-2025, Saat: 01:27)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dermatoloğa git ve çok sık atak geçirdiğinden bahset ve sana valtrex ile baskılama versin.
6 aylık baskılama ile başlasın, istenilen sonuç alınamazsa 1 seneye de uzatılabilir hatta 2 3 sene de alanlar var soeun olmaz. 3 ayda bir karaciğer böbrek enzimleri testini yaptır ve kullanmaya devam et. yılda 1 2 ya da hiç çıkmayacak bir süre sonra. bulaş riski ve nüks ciddi oranda azalacak normal hayatına dönebieleceksin endişe etme.

muhtemelen ilk başlarda 500mg ile başlatır ama buna rağmen nüks devam ederse 1000mg a çıkartır dozu. tek seferde sabahları ya da sabah akşam 500 500mg yaptırır.

bu kadar takmana gerek yok, yok denilecek kadar azalacak atakların. çıksa bile çık az sayıda ve hızlı iyileşecek yılda bir kaç kere.

Peki abi baskılamayı bırakınca geri aynı eski haline mi döner ayda bir çıkmaya devam mı eder yoksa ya hiç çıkmaz yada yılda bir iki mi

(05-09-2025, Saat: 19:16)Hayırlısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]6 aydır günlük 500 valtrex alıyorum.ilaca başladıgım gunden beri atak yaşamadım.6 ayda 3 kere değerlerime baktırdım hepsi normal sadece günlük 3 litreyi buluyor içtiğim su geçmiş olsun

Sağolasın Allah razı olsun

(05-09-2025, Saat: 01:46)hosteslerdenuzakdurun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seni anlıyorum aşağıda konu açtım; ona bakabilirsin istersen. Daha çok erkek olarak bu hastalıkla baş etmeye yönelik bilgiler verdim. Hopeful'un dediği gibi valtrex baskılamayla başla kesin, diğer ince detayları konumda yazdım. Emin ol bu hastalığı kapan herkesin ruhani açıdan zor dönemleri olmuştur ve aktif cinsel hayatın olsun olmasın o bölgende bir şeyler çıkması, kaşınması ve ağrıması tabi ki herkesin sinirini bozacak bir durum. Ama emin ol doğru yöntemlerle çıkmayınca çok da dert edilecek bir şey değil. Bende 20 yaşımdan beri seboreik dermatit de var, inan o daha zor. Ama gayet de mutluyum.

Sağolasın teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizi kurtarsın biran önce
(06-09-2025, Saat: 20:52)kadirm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki abi baskılamayı bırakınca geri aynı eski haline mi döner ayda bir çıkmaya devam mı eder yoksa ya hiç çıkmaz yada yılda bir iki mi

Sağolasın Allah razı olsun

Sağolasın teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizi kurtarsın biran önce

Zamanla azalır bende öyle en azından 3 aydır biseyim yok şükür ama deri hassaslaşıyor çok dikkat etmelisin