HT Forum

Tam Versiyon: El ve ayaklarınızda noktalar çıkıyor mu ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Minicik toplar var bazıları kendi soyuluyor bazılarını ben yoluyorum dayanamayıp. Ne olduğunu çözmeye çalışıyordum 1 yıldır internette farklı dillerde araştırınca uçukla ilgili olduğunu öğrendim. Ayak parmaklrımın bazılarının derisi de kupkuru döküntülü bu şekilde olan var mı?
(30-12-2024, Saat: 23:00)fatmaa7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Minicik toplar var bazıları kendi soyuluyor bazılarını ben yoluyorum dayanamayıp. Ne olduğunu çözmeye çalışıyordum 1 yıldır internette farklı dillerde araştırınca uçukla ilgili olduğunu öğrendim. Ayak parmaklrımın bazılarının derisi de kupkuru döküntülü bu şekilde olan var mı?

Evet benim el baş parmağının dip kısmında kırmızı noktalar çıkıp kayboluyor kendi kendiliginden
(01-01-2025, Saat: 00:11)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet benim el baş parmağının dip kısmında kırmızı noktalar çıkıp kayboluyor kendi kendiliginden

Yani normal ten rengi gibi benim minicik toplar oluyor. Rusça bi sitede gördüm aynısını herpesle ilgili bi egzama çeşidi olduğunu söylüyordu orada
(01-01-2025, Saat: 16:28)fatmaa7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani normal ten rengi gibi benim minicik toplar oluyor. Rusça bi sitede gördüm aynısını herpesle ilgili bi egzama çeşidi olduğunu söylüyordu orada

Lezyon değil bendeki kızarıklık oluyor nokta şeklinde
(30-12-2024, Saat: 23:00)fatmaa7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Minicik toplar var bazıları kendi soyuluyor bazılarını ben yoluyorum dayanamayıp. Ne olduğunu çözmeye çalışıyordum 1 yıldır internette farklı dillerde araştırınca uçukla ilgili olduğunu öğrendim. Ayak parmaklrımın bazılarının derisi de kupkuru döküntülü bu şekilde olan var mı?
Ağzınızdaki ataklar ne durumda?
(01-01-2025, Saat: 17:40)Sametcann06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lezyon değil bendeki kızarıklık oluyor nokta şeklinde

El ve ayaklarda kızarıklıklar için başka testler yaptırdınız mı? Sifilisin ikinci safhasında el ayası ve ayak tabanlarında ağrısız kırmızı kahverengi lekeler çıkar.
(27-02-2025, Saat: 23:56)max.903406 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]El ve ayaklarda kızarıklıklar için başka testler yaptırdınız mı? Sifilisin ikinci safhasında el ayası ve ayak tabanlarında ağrısız kırmızı kahverengi lekeler çıkar.
Yüzeysel kırmızı nokta şeklinde lezyon değil deri altında nokta şeklinde kızarıklık mevcut vdrl rpr testi yaptırdım negatif gözüküyor tekrar gidicem