Dostlar, an itibari ile GSK aşı çalışmalarını işe yaramadığı gerekçesi ile durdurmuş.
En ileri gözüken, çıkar gibi olan buydu. beni bir hayli üzdü.
Ne düşünüyorsunuz, hala umut var mı dersiniz?
@Belliene foruma hoşgeldin ve geçmiş olsun.
Konu açarken başlık ve içeriğine biraz daha dikkat et lütfen .
Kelimelerin doğru yazılması ve cümlelerin anlamlı olması gibi.
Yayına almadan önce düzeltene kadar canımız çıkıyor
Aşının iptaline üzüldüm. Çinli firma dışında en umut vaad eden bu aşıydı.
Son umudumuz;
Umarım Trump seçilir ve başa gelince verdigi herpes aşısı sözünü unutmaz.
Henüz resmi açıklama yok. Söylentiler var. Ama umutsuzluğa gerek yok. Gsk sağlam bir firma ve teknoloji sürekli gelişiyor. İptal olduysa da erkenden olması iyi bir şey, boşuna vakit kaybından maddi yükten kurtulurlar ve başka aşı çalışmalarına odaklanabilirler
(06-09-2024, Saat: 11:49)HopeFul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Belliene foruma hoşgeldin ve geçmiş olsun.
Konu açarken başlık ve içeriğine biraz daha dikkat et lütfen .
Kelimelerin doğru yazılması ve cümlelerin anlamlı olması gibi.
Yayına almadan önce düzeltene kadar canımız çıkıyor 
Aşının iptaline üzüldüm. Çinli firma dışında en umut vaad eden bu aşıydı.
Son umudumuz;
Umarım Trump seçilir ve başa gelince verdigi herpes aşısı sözünü unutmaz.
selam Hopeful, bir hata yaptığımı farkında bile değildim. Anlık haber canımı sıkmış hızlı hızlı yazmışım herhalde çok sorry

Düzeltmeler için teşekkürler.
(06-09-2024, Saat: 14:17)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba CureForHerpes adlı bir reddit kanalında duyuruldu, bende emin olmak adına sormak istedim biraz da.
Öncelikle merhaba, bunu nereden duydunuz, resmi bir açıklama yok çünkü, siz 2010 da iptal edilen çalışmayla ilgili haberler okumuş olabilir misiniz? Çünkü benim görüştüğüm bu aşı çalışmalarına katılımcı olarak dahil olan bir kişi var kendisine yazdım ama kendilerine böyle bir bilgi de verilmemiş henüz. Bizimle kaynak paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar 3 ay 16 gün geçmeyen ağrılar iğne batmaları canımdan usandım 3 ayda yemin ederim herpes 3 ay mı sürer
(06-09-2024, Saat: 18:26)Bitermi dertler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar 3 ay 16 gün geçmeyen ağrılar iğne batmaları canımdan usandım 3 ayda yemin ederim herpes 3 ay mı sürer
ilaç kullanıyor musunuz
Kullanıyorum evet 400 lük 2 tane içiyorum fayda yok
Aynı herpes familyasından olmasına rağmen Su çiçeği ve zona aşısında büyük başarı kaydeden GSK eğer iptal konusu kesinse büyük yıkım
(05-09-2024, Saat: 16:19)Belliene Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostlar, an itibari ile GSK aşı çalışmalarını işe yaramadığı gerekçesi ile durdurmuş.
En ileri gözüken, çıkar gibi olan buydu. beni bir hayli üzdü.
Ne düşünüyorsunuz, hala umut var mı dersiniz?
Bu kararı nerden okudun link atabilirmisin
büyük .hitimal gsk nin geçmişdeki aşı haberini okumuştur yeni birşey yok
Vatrex bulamıyorum lanet olası ülkede yok dayanamıyorum penis ağrısı testislerde ateş olması şu iki gündür dayanılmaz duruma geldim