HT Forum

Tam Versiyon: Yardım Edin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar selam, bugün hpv kontrolüne gittim yine 1-2 bi sey görüp siğil olabilir diyip yaktı. 
Neyse hsv yi sordum. Geçen hafta 1 atak gecirmistim onlar kurudu iyilesme asamasında(hicbi sey yapmadim)

Ancak. küçük sivilce gibi lezyonlarım mevcut hala. Doktora sordum bunlar hsv degil dedi o da anlamadi ne oldugunu. Tarif edeyim size, bildiginiz küçük sivilce görünüş olarak, hiçbir fark yok. Ancak 1 aydır duruyolar ne büyüyorlar ne küçülüyorlar. Bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı? He bu arada bu bahsettigim seyler çıkarken aynı HSV gibi hissettirmişti. 

Kafamda deli sorular HPV yi biliyoruz gidip yaktırıyoruz. HSV’ yi de biliyoruz tipinden hissiyatından anlaşılıyor zaten de bı bahsettigim seyleri cozemedim. Acaba minyatür HSV olabilir mi veya baska ne olabilir fikriniz var mı? ici dolu kabarcık degil. Olsa bu kadar zamanda elbet patlardı yani. Fordyce noktası da değil.
(02-07-2024, Saat: 19:40)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arladaşım hsv o kadar uzun süre sabit kalmaz daha önce sanırım test için bazı bilgiler ve önerilerde bulunmuştuk buradan. Molluscum olabilir, penisin neresinde ayrıca belki doğal yapısal bişeylerdir, penil papülleri, fordyce papül, ya da gerçek papül ya da başka bir HPV tipidir vs vs buradan kimse bu şekilde yardımcı olamaz ki. Sana verebileceğim tek faydalı tavsiye tanı koyabilecek tecrübeli bir hekim dene.
@hakkı123 hpv kurtulabilirmiyiz tamamen