HT Forum

Tam Versiyon: Lezyon Çıktıktan Sonra Hiçbir Şey Yapmamak.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar,

Bende lezyon cok az Allaha şükür. Çıkarsa 2-3 tane minicik uçuk demeye bin şahit yani o şekilde çıkıyo. Hiçbir şey yapmasak bunlara elleşmesek kendiliğinden geçerler mi? Hem böylece savunma mekanizmasını daha da güçlendirmiş olmaz mıyız? Sonuçta takviye ilaç, krem vs kullandıgımızda dışardan destekle lezyonları geçirmiş oluyoruz. Belki hiçbir şey yapmasak vücudumuzun savunma ve bağışıklık sistemi bu virüse karşı daha da güçlenecek. Yoksa ben mi tam tersini düşünüyorum bilemedim sizlere sorayım dedim.
Sağlıcakla...
(19-06-2024, Saat: 21:50)ghost1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam arkadaşlar,

Bende lezyon cok az Allaha şükür. Çıkarsa 2-3 tane minicik uçuk demeye bin şahit yani o şekilde çıkıyo. Hiçbir şey yapmasak bunlara elleşmesek kendiliğinden geçerler mi? Hem böylece savunma mekanizmasını daha da güçlendirmiş olmaz mıyız? Sonuçta takviye ilaç, krem vs kullandıgımızda dışardan destekle lezyonları geçirmiş oluyoruz. Belki hiçbir şey yapmasak vücudumuzun savunma ve bağışıklık sistemi bu virüse karşı daha da güçlenecek. Yoksa ben mi tam tersini düşünüyorum bilemedim sizlere sorayım dedim.
Sağlıcakla...
Bende çok denedim o dediğini sadece acı ve kaşıntı hissi veriyor.Oyle bir şey yok boşuna kendine bunu yapma. Batikon surmen bile 1 2 günde geçmesine yardımcı olur. Eğer çok az karşılaşmak istiyorsan bu durumla beslenmene dikkat edeceksin sonrasında toparlıyor vucud senede 1 veya hiç çıkmıyor.Gecmis olsun
(20-06-2024, Saat: 23:14)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence batikon gibi antiseptiklerden faydalanman senin yararına çünkü neticede o bölge nemli bir bölge ve enfeksiyona açık hiç ağrın sızın olmasa bile ikincil enfeksiyonlara zemin hazırlarsın. Ayrıca bu ilaçlar, kremler kullanmayalım da vücut kendi savaşsın gibi kanıta dayalı olmayan yöntemler bence sakıncalı geçmiş olsun tekrar. Ben fukorsin diye bir antiseptik kullanıyorum yurt dışından ediniyorum (Rusya) lezyonları iki günde yok ediyor ama bir dez avantajı var dokundurduğun bölgeyi pembeye boyuyor boya yıkana yıkana 4-5 günde geçiyor. Ağızdaki uçuğu da kurutuyor ama dediğim gibi boyama sorunu nedeniyle insanlar orada pek kullanmıyor.

Merhaba fukorsin veya muadili Türkiye’de yokmu nasıl tedarik edeceğiz
(21-06-2024, Saat: 03:14)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Türkiye'de yok ben kırgızistan da satın almıştım iki şişe en az 1 yıl gidiyor vücudunuzdaki sivilce enfeksiyon vs deri lezyonlarına faydalı

Yine oraya gidecekmisiniz giderseniz sipariş versek alırmısınız?
(21-06-2024, Saat: 13:48)Hakkı123 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet muhtemelen Ağustos'ta giderim. Tabiki getiririm sizin için.

Çok sevinirim çok teşekkürler ?